In Between 2 – Expositie Schijndel

‘In Between 2′ is een expositie van Lea Adriaans waarin kunstenaars uitgenodigd zijn te reageren op het werk van Lea Adriaans. Haar werk is samen met dat van de andere kunstenaars te zien in Cultureel Centrum ’t Spectrum.

‘In Between 1’ was een expositie waarbij Lea en andere kunstenaars gereageerd hebben op het werk van de, inmiddels overleden, vader van Lea Sjaak. Haar werk is te ook te zien op haar site.

Op de expositie ‘In Between 2’ is onderstaand werk (bovenste afbeelding) van mij te zien. Hierbij heb ik gereageerd op een van haar tekeningen nl ‘Grenslijn’ uit 2021 uit het blauwe uur (zie onderste afbeelding). Klik hier voor meer collages van Buildingart.

BuildingArt: In Between (2023) – Collage op Forex 2023 (50x75cm)

Lea Adriaans: Het blauwe uur: grenslijn (2021)
potlood, houtskool, acrylverf en pastelkrijt op papier, 70 x 105 cm

Expositie

Twee van mijn grote zeefdrukken zijn tot en met 29 augustus 2021 te zien in de etalage van Sazoo damesmode – Harry Coppensstraat 5 in Rosmalen

Nieuwe opdracht

Ik heb een nieuwe opdracht voor de DSO. Dit bedrijf een samenwerkingsverband tussen NS en Prorail zit sinds kort gehuisvest in het gebouw van Hojel City Center in Toren-C. Deze week heb ik foto’s gemaakt. Dit is de voorkant van het gebouw. Zo typerend dat ik deze foto zeker ga gebruiken voor een nieuwe serie.